• Llom de porc 2 colors - 6 talls - 300 g-0

La presentació es en una safata amb 6 talls d’aproximadament 300 g.

3,75 

12,50 €/kg -

El llom de porc és una carn que es caracteritza per la seva melositat i tendresa i que podem cuinar a la planxa, rostir o fer servir per als empanats i arrebossats. L’obtenim de porcs de granges de proximitat i la treballem de manera artesanal i seguint els estàndard de Benestar Animal.

La carn de porc és rica en proteïnes, ferro i vitamina B12 i baixa en greixos. A més té una proporció d’àcids grassos monoinsaturats i de vitamina B1 superior a altres carns. És una carn molt deliciosa i necessària per a qualsevol mena de dieta equilibrada i té una textura i sabor diferencials. Per això és una de les més consumides.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.