• Filet de Vedella tall gruixut - 2 talls - 300 g-0
  • Filet de Vedella tall gruixut - 2 talls - 300 g-220

La presentació és en una safata amb 2 talls d’aproximadament 150 g cadascuna.

14,70 

49,00 €/kg -

El nostre Filet de Vedella (amb denominació de màxima qualitat Marca Escofresc) està presentat en saborosos filets, més gruixuts i sucosos que altres talls.

La Vedella és una de les carns vermelles més consumides pel seu gust, textura i propietats nutricionals, i aquests bistecs provenen de la part més magra i tendre.

És una font de ferro, vitamines B12 i B2, potassi, calci i magnesi. Té un alt contingut en proteïnes i aminoàcids essencials pel nostre cos.

SENSE AL·LÈRGENS

El filet és perfecte per cuinar-lo amb una mica de sal escamada i algunes espècies. Es pot fer directament a la planxa o la brasa. Quedarà deliciós.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.