• Cuixa de Xai - 1 unitat - 1,55 kg-0
  • Cuixa de Xai - 1 unitat - 1,55 kg-234

Safata amb 1 peça sencera de 1,550 kg aproximadament.

20,85 

13,90 €/kg -

Producte de qualitat i de proximitat. Produïda a la nostra granja del Garraf, on cuidem del xai en les millors condicions, és una carn adient per fer les millors receptes al forn. Per facilitar la cocció, la marquem amb 3 talls.

La carn de xai ens aporta proteïnes de qualitat i aminoàcids essencials pel bon funcionament del nostre organisme. El contingut en greix del xai és moderat, però dependrà del tall escollit. És ric en vitamines del grup B (B12 i B6), fòsfor, ferro i zinc.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.