• Flamenquí de pernil cuit i formatge - 5 unitats - 250 g-0

5 unitats de flamenquí de 250 g per safata
Oferta

6,90 

17.5 €/kg -

Tasta el nostre cruixent i gustós flamenquí, se’t fondrà en boca sense perdre la seva constistència.
Flamenquí elaborat amb pernil cuit Escofet Oliver i formatge Cadí del Pirineu. Arrebossat dues vegades amb pa ratllat i panko, per donar-li un toc cruixent.

 

Ingredients

Pernil de porc cuit ((43%) cuixa de porc, aigua, sal, dextrosa, extractes de llevat, estabilitzants (E-450, E-451 ii, E-415), gelificant (E-407), antioxidant (E-301), aromes naturals i conservant (E-250)), formatge ((37%) (llet de vaca pasteuritzada, ferments làctics, quall, aroma natural de formatge i sal)), pa ratllat (farina de blat, aigua, sal, llevat), i encolant.

Al·lergens OU, GLUTEN i derivats de la LLET.

Conservació 2 dies un cop oberta la safata.

Nom de l’operador: ESCO FRESC S.L.U
Adreça de l’operador: CL/LES PLANES,1, NAVE-C, Sant Joan Despí
Codi: B63206825

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.