• Llibrets de llom amb sobrassada i formatge - 2 unitats - 280 g-0

La presentació es una safata amb 2 peces d’aproximadament 120 g cadascuna.

3,36 

14.00 €/kg -

Els llibrets de llom amb sobrassada i formatge, estan elaborats amb ingredients de primera qualitat. Omplerts amb la millor sobrassada i formatge fos. Els llibrets s’elaboren a partir del llom de porc filetejat, arrebossat amb ou pasteuritzat i pa ratllat.

La carn de porc és rica en proteïnes, ferro i vitamina B12. El porc compte una proporció d’àcids grassos monoinsaturats i de vitamina B1 superior a altres carns. És una carn molta sabrosa necessària per qualsevol tipus de dieta equilibrada. Per això és una de les més consumides a més a més de la seva textura i sabor diferencials.

Per preparar els llibrets de llom, només cal afegir oli a una paella i fregir-los, acompanyats per una ensalada o unes patates fregides faran un plat complet i nutritiu.

 

 

 

Ingredients

Llom de porc, formatge de vaca (llet de vaca pasteuritzada, fermentes làctics, quall, colorant (E-160b), sal i conservadors en cotna (E-235, E-202); espatlla cuita extra (espatlla de porc, aigua, sal, dextrosa, estabilitzants (E-450, E-451i i E-415), gelificant (E-407), saboritzant (E-621), antioxidant (E-301), aromes naturals, i conservador (E-250); pa ratllat (farina de blat, aigua, sal i llevat), aigua ,encolant (farina de blat) i sal.

Al·lergens GLUTEN, OU i derivats de la LLET.

Nom de l’operador: ESCO FRESC S.L.U
Adreça de l’operador: CL/LES PLANES,1, NAVE-C
Codi: B63206825

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.