• Broquetes de Pollastre - 4 unitats-0

4 Broquetes en safata, elaborades de pollastre amb curry, pebrot verd, pebrot vermell i ceba. En total són 625 g aproximadament.

9,69 

15,50 €/kg -

Hem elaborat aquestes broquetes a la manera de sempre, amb una base del millor pollastre de proximitat, ben adobat amb curri i amb diferents verdures com el pebrot verd, pebrot vermell i ceba. Són un tast molt nutritiu i saludable, però també divertit i genial per gaudir en moments especials en família o en una barbacoa.

Ingredients

Pit de pollastre, pebrot verd i vermell, ceba, sal, espècies de curri, aromes,dextrosa, antioxidant (E-301) i budell natural.

Sense al·lèrgens.

Nom de l’operador: ESCO FRESC S.L.U
Adreça de l’operador: CL/LES PLANES,1, NAVE-C, Sant Joan Despí
Codi: B63206825

És ideal per a barbacoes. Es pot fer també al grill, al forn o a la planxa.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.