• Salsitxes de Pollastre - 8 unitats - 400 g-0

La presentació es una safata amb 8 peces d’aproximadament 50 g cadascuna (360 g).

5,80 

14,50 €/kg -

Les salsitxes de pollastre és un elaborat fresc a partir de carn de la millor qualitat condimentada. Les elaborem seguint la recepta tradicional amb carn de pollastre, condimentada amb sal i especies, embotida dins d’una fina tripa natural.

El pollastre és un animal amb una carn molt rica en proteïnes, i també aporta una gran quantitat de vitamines del grup B a l’organisme. És una bona font de ferro, fosfat i zinc. A més, si es menja sense pell, el pollastre és un aliment baix en colesterol.

És perfecta per cuinar a la planxa, i es poden acompanyar per una gran varietat de guarnicions com són: patates, verdures, pasta, llegums…

Al·lèrgens Conté SULFITS.

Nom de l’operador: ESCO FRESC S.L.U
Adreça de l’operador: CL/LES PLANES,1, NAVE-C
Codi: B63206825

Ingredients

Pit de pollastre (63%), carn de porc (24%), aigua, sal, pebre blanc, dextrina, dextrosa, conservant (E-224); antioxidants (E-301, E-331 iii); colorant (E-120) i budell natural.

Caducitat

7 dies des de la data d'envàs. 2 dies un cop obert.

Nom de l'operador : Lorem ipsum

Adreça de l'operador : Direccio de l'operador de exemple

Codi : 245

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.