• Hamburgueses de Vedella - 2 unitats - 250 g-0
  • Hamburgueses de Vedella - 2 unitats - 250 g-108

La presentació es una safata amb 2 peces d’aproximadament 125 g cadascuna.

3,74 

14,95 €/kg -

Unes hamburgueses elaborades amb carn de vedella de primera qualitatd’animals criats en granges de Catalunya. Les elaborem a partir de la millor carn magra de vedella que redueix el nivell de greix del producte i te un sabor deliciós. 

Destaquen per la seva textura suau, perfectes per preparar a la planxa com a la brasa. A més están condimentades amb sal i especies.

La carn de vedella és un aliment complet i essencial per una dieta sana i equilibrada, destacant pel seu elevat nivell proteic. Les proteïnes càrniques són d’una alta digestibilitat i de gran valor biològic, ja que aporten aminoàcids essencials que són necessaris per a les funcions de creixement i reparació de teixits del nostre organisme. A més és rica en vitamines del grup B i per l’aportació de minerals a l’organisme com són el fosfat, calci, magnesi i ferro.+

Ingredients

Carn de vedella, aigua, sal, fibra vegetal, fècula de patata, dextrosa, aromes, midó de pèsol, conservant (E-221), antioxidants
(E-301 i E-331 ii).

Al·lèrgens: SULFITS.

Nom de l’operador: ESCO FRESC S.L.U
Adreça de l’operador: CL/LES PLANES,1, NAVE-C, Sant Joan Despí
Codi: B63206825

Ingredients

Carn de vedella, aigua, sal, dextrosa, dextrina, conservant (SULFIT) (E-224); antioxidants (E-301 i E-331 iii); colorant (E-120); especies i aroma.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.