• Hamburgueses de Vedella amb Ceba Confitada - 2 u - 250 g-0

La presentació és una safata amb 2 peces d’aproximadament 120 g cadascuna.

3,99 

15,95 €/kg -

Hamburgueses elaborades amb carn de vedella de primera qualitat i ceba confitada cuinada per nosaltres, la carn de vedella és provinent d’animals criats en granges de Catalunya. Les elaborem a partir de la millor carn magre de vedella que redueix el nivell de greix del producte i té un sabor deliciós, amb ceba confitada que li dóna un gust molt especial i una textura molt melosa, condimentada amb sal i especies.

La carn de vedella és un aliment complet i essencial per una dieta sana i equilibrada, destacant pel seu elevat nivell proteic. Les proteïnes càrniques són d’una alta digestibilitat i de gran valor biològic, ja que aporten aminoàcids essencials que són necessaris per a les funcions de creixement i reparació de teixits del nostre organisme. A més és rica en vitamines del grup B i per l’aportació de minerals a l’organisme com són el fosfat, calci, magnesi i ferro.

Aquestes hamburgueses són fantàstiques per fer a la planxa o a la brasa.

Ingredients

Carn de vedella, ceba fregida, aigua, sal, fibra vegetal, fècula de patata, dextrosa, aromes, midó de pèsol, conservant (E-221), antioxidants (E-301 i E-331 ii).

Al·lèrgens: SULFITS i soja.

Nom de l’operador: ESCO FRESC S.L.U
Adreça de l’operador: CL/LES PLANES,1, NAVE-C, Sant Joan Despí
Codi: B63206825

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.