• Hamburgueses de Pollastre - 2 unitats - 250 g-0

La presentació es una safata amb 2 peces d’aproximadament 125 g cadascuna.

3,63 

14,50 €/kg -

Hem preparat aquestes hamburgueses amb carn de pollastre de primera qualitat, condimentada amb sal i especies. Perfectes per cuinar a la planxa!

El pollastre és un animal amb una carn molt rica en proteïnes, i també aporta una gran quantitat de vitamines del grup B a l’organisme. És una bona font de ferro, fosfat i zinc.

Ingredients

Carn de pollastre, aigua, sal, fibra de blat, fècula de patata, proteïna vegetal, dextrosa,dextrina, conservant (E-224), antioxidants; (E-301,
E-331 iii), espècies, coadjuvants tecnològics: (E-551).

Al·lèrgens: SULFITS

Nom de l’operador: ESCO FRESC S.L.U
Adreça de l’operador: CL/LES PLANES,1, NAVE-C, Sant Joan Despí
Codi: B63206825

Ingredients

Carn de pollastre, aigua, sal, dextrosa, dextrina, conservant (SULFIT) (E-224); antioxidants (E-301 i E-331 iii); colorant (E-120); especies i aroma. Cuinar completament abans de consumir.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.