Porció de fondant de 125 g.

7,72 

64,33 €/kg -

Els fondants, amb un marcat caràcter gastronòmic, es gaudeixen per la seva fusió de sabors, amb textures fines i suaus, i essent melosos i fàcils d’untar. Conté un mínim de 50% de foie-gras combinats amb boletus. És ideal per a sorprendre en les ocasions més especials. 

 

Ingredients 

Foie-gras d’ànec (50%), LLET, fetge d’ocell, greix d’ànec, bolets (Boletus Edulis) (8%), OUS, antioxidants (E-327, E-301), licor (SULFITS), sal, midó de blat de moro, dextrosa, espècies, plantes aromàtiques i aromes, conservants (E-250. E-202, E-214). 

Al·lergens  LLET, OU i SULFITS. 

Nom de l’operador: EURALIS GASTRONOMIE 
Adreça de l’operador: BOULEVARD DE L’EUROPE
Codi: 58601650146

 

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.