4,50 

30,00 €/kg -

Apetitós aperitiu de mercat que contrasta el dolç i salat d’una forma deliciosa. La combinació del dàtil Noir, de mida petita, i el Bacó La Selva, curat sense presses, aconsegueix un sabor únic i digne de provar. Llest per a fregir.

Ingredients: Bacó de porc (56%): sal, sucre, conservadors (E-262, E-250), extractes d’espècies, espècies, antioxidant (E-301). Fumat amb fusta de faig. Dàtil dessecat(44%). Pot contenir traces de soja i derivats de llet

Al·lergens: Sense gluten. Soja, llet.

 

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.