• Mortadel·la Italiana de Bologna - 150 g-0
  • Mortadel·la Italiana de Bologna - 150 g-134

Bossa al buit amb aproximadament 150 g de producte tallat.

2,78 

18,50 €/kg -

Mortadel.la italiana autèntica de Bologna, tallada i envasada al buit per garantir la seva conservació. Producte amb denominació IGP in Vescica mezza amb festucs. Elaborada amb carn magre de porc italià d’alta gama, Guanciale (greix de papada a daus), especies i festucs.

https://www.mortadellabologna.com/mortadella-bologna-igp

 

 

Ingredients

Carn de porc, estómac de porc, sal, festuc, sacarosa, potenciador de sabor (glutamat monosòdic), aromes naturals, espècies, antioxidant (sodi i ascorbat), conservant (nitrit de sodi).

Al·lèrgens Fruits secs. Lliure de Gluten, glutamats, i lactosa. CONTÉ FESTUC a més de nous, OUS, LLET (i derivats), peix.

Nom de l’operador: NEGRINI, S.L.
Adreça de l’operador:  CL/CAN RABASSA,39
Codi: B79492161

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.