• Pernil cuit extra Finissim - 150 g-0

Bossa al buit amb aproximadament 150 g de producte tallat fínissim.

2,24 

14.9 €/kg -

El pernil cuit extra està elaborat amb pernil de porc de primera qualitat. És un producte que es consumeix tant per la seva aportació nutricional com pel seu gust, i és popular ja sigui entre els més petits com els grans.

És ric en sodi i en proteïnes, i el seu nivell calòric és reduït, el que fa que sigui un gran aliat si es vol controlar el pes. Un aliment ideal pels esmorzars com els berenars i un bon ingredient per sandvitxos o torrades.

Ingredients: 

Ingredients: Pernil, aigua, sal, dextrosa, extractes de llevat, gelificant (E-407, E-508), estabilitzants (E-451 i, E-450 i E-415), antioxidant (E-301), conservant (E-250), aroma natural.

Nom de l’operador: ESCO FRESC S.L.U
Adreça de l’operador: CL/LES PLANES,1, NAVE-C, Sant Joan Despí
Codi: B63206825

Ingredients

Ingredientes prueba

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.