• Pit de Gall Dindi cuit Finissim - 150 g-0

Bossa al buit amb aproximadament 150 g de producte tallat fínissim.

3,38 

22,50 €/kg -

El pit de gall dindi de qualitat, tallat molt finíssim. És un producte que es consumeix tant per la seva aportació nutricional com pel seu gust, i és popular ja sigui entre els més petits com els grans.

El pit de gall dindi és una manera adient i divertida de menjar proteïnes. Es tracta d’un aliment amb un contingut baix en greix, ja que és una carn molt magra. Un aliment ideal pels esmorzars com els berenars i un bon ingredient per sandvitxos o torrades.

 

 

Ingredients

Pit de gall dindi (92%), aigua, sal marina, dextrosa, estabilitzant (trifosfat sòdic), aroma, espècies, antioxidant (E-301) i conservador (E-250).

Al·lèrgens Conté sulfits i derivats de la LLET.

Nom de l’operador: CASA BOIX S.L.
Adreça de l’operador: CL/ESCORXADOR, S/N – NAU,1, Sant Pere de Riudebitlles
Codi: B61241840

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.