• Pit de Gall dindi cuit - 150 g-0
  • Pit de Gall dindi cuit - 150 g-130

Bossa al buit amb aproximadament 150 g de producte tallat fínissim.

3,38 

22.50 €/kg -

El pit de gall d’indi físsim esta elaborat amb pit de gall d’indi de primera qualitat. És un producte consumit tant per la seva aportació nutricional com pel seu gust. Agrada tant a petits com a grans.
El pit de gall d’indi es una forma fàntastica de menjar proteïnes. A més es un aliment amb un contingut baix en greix degut a que es una carn molt magra.
Es pot menjar tant en esmorzàs com en berenars en sandvitx o torrades.

 

 

Ingredients 

Pit de gall dindi (92%), aigua, sal marina, dextrosa, estabilitzant (trifosfat sòdic), aroma, espècies, antioxidant (E-301) i conservant (E-250).

Al·lergens No conté ni gluten ni lactosa.

Caducitat 60 dies.

Nom de l’operador: CASA BOIX S.L.
Adreça de l’operador: : CL/ESCORXADOR, S/N – NAVE,1, SANT PERE DE RIUDEBITLLES
Codi: B61241840

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.