Envàs de 250 g de formatge.

9,90 

Per a elaborar el Sainte-Maure és essencial el bon tractament de les cabres, respectant el seu cicle de vida, per obtenir després una llet (crua) que li confereix un sabor accentuat amb tocs de nous i un aire salat. És un bon formatge per una taula mixta o per gaudir tranquil·lament amb un bon pa amb tomàquet.

Al·lèrgens: Derivats de la LLET. (SENSE GLUTEN)

Ingredients

Llet crua de cabra, quall, ferments làctics, sal, carbó vegetal.

D.O.

Mantenir en fred, si es vol conservar com a tal, o en temperatura ambient si es vol deixar envellir. Mai s’ha de treure el bastonet de sègol.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.