500 g de rosinyol

22,50 

45,00 €/kg -

El bolet ‘Rossinyol‘ és molt valorat i preuat. Fàcil de reconèixer pel seu color groc, i un sabor molt delicat que va deixant un regust picant.

Les seves vitamines (B, C i D), i els minerals (com el potassi, el ferro o el fòsfor, entre d’altres), donen una aportació nutritiva al nostre organisme que acompanya bé els seus interessants sabors.

Un ingredient ideal per als nostres guisats de temporada (encara que també es gaudeix acompanyat d’unes cues de llagostins).

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.