500 g de pruna

2,99 

5,98 €/kg -

La pruna groga Nacional, també coneguda com a pruna de llimona, és original del continent americà i de l’Índia Occidental.

En comparació amb les prunes europees i japoneses, té una grandària més petita i una ferma pula. Aquesta fruita es recomana per a adults i nens perquèa més, conté minerals com el calci, fòsfor, ferro, magnesi i sobretot potassi (amb una aportació semblant al plàtan), raó per la qual la pruna groga és consumida diàriament per esportistes.

Al·lèrgens: La proteïna de la pruna pot ser al·lèrgica per a uns certs sistemes immunitaris.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.