10 prunes Mirabolant de 500 g en total

3,99 

7,98 €/kg -

Esgotat

La pruna Miravolant és una fruita carnosa de color vermell i groc, amb una única llavor en el seu interior. La seva part carnosa és molt sucosa i té un sabor dolç però sobretot refrescant. Per aquest motiu, és ideal per hidratar-se durant l’estiu.

Conté molta fibra, i per això t’ajudarà a regular el teu trànsit intestinal i a purificar el teu cos. A més, conté molt ferro, i vitamines A i E. És un antioxidant natural excepcional. Així mateix, té un alt contingut en potassi i baix contingut en sodi, que t’ajudaran a eliminar líquids.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.