125 g de nabius en bandeja

2,98 

Són unes petites baies que pertanyen a la família de fruites del bosc. La seva principal característica és la seva pell color negre-blavós brillant quan estan madurs i llestos per a consumir, aquest color el té igual la seva polpa. Tenen un sabor dolç i una textura molt sucosa.

Excel·lents antioxidants pel seu alt contingut en vitamines (sobretot vitamina C i E), i minerals. A més, són rics en fibra cosa que t’ajudaran a regular el teu trànsit intestinal.

Ideals per a les dietes d’aprimament, ja que són baixos en calories i molt saciants.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.