1 panotxa de blat de moro.

2,98 

6,62 €/kg -

Del blat de moro destaca sobretot la seva riquesa en hidrats de carboni, sent un aliment molt saciant, ideal per les dietes d’aprimament.

Presenta una elevada proporció de proteïnes i de fibra soluble que ajuda al control del colesterol i és important per la prevenció del restrenyiment. Alhora, posseeix vitamines del grup B, necessàries pel correcte funcionament del sistema nerviós i pel que fa a les característiques minerals, destacar el seu contingut en potassi, magnesi, ferro i fòsfor. Així mateix, és molt ric en manganès, perfecte pel correcte desenvolupament dels ossos.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.