1 bròquil de 500 g en total

2,50 

El bròcoli verd és ideal per les dietes d’aprimament gràcies al seu baix contingut calòric. És ric en fibra, per tant, és eficaç en situacions de restrenyiment. És molt important el seu contingut en àcid fòlic que prevé la malformació del fetus en el cas de les dones embarassades (espina bífida), així mateix és adequat per a prevenir malalties cardíaques. És ric en vitamina C i A, que són crucials antioxidants que combaten contra malalties degeneratives. Respecte als minerals, cal destacar el seu contingut en potassi que ajuda a combatre la retenció de líquids i de ferro.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.