1 bossa de moixernons Cap d’Urdet

6,39 

Els Moixernons són bolets de Sant Jordi deshidratats, perfectes per a plats tan riquíssims com: Regirat de ¨Perretxiko¨ Bolets, Bolets Saltats, Patates Farcides amb Bolet de Sant Jordi, Rotllos de Pollastre Farcits de Bolet de Sant Jordi.

Urdet es troba en el poblet de Sant Llorenç de Morunys (al peu dels Pirineus) en una zona on tradicionalment es produeix una gran quantitat de bolets i tòfones de gran qualitat. Especialitzats en la producció artesanal de bolets silvestres i amb molts anys d’experiència treballant amb la millor matèria primera, cosa que assegura que aquests Moixernons de Cap d’Urdet són un producte exquisit, apte per als paladars més exigents.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.