4 pebrots verds de 500 g en total

1,75 

3,50 €/kg -

El pebrot verd destaca sobretot pel seu alt contingut en vitamina C i  també vitamina B6, la qual és fonamental per al sistema nerviós central. Destaca també el seu alt contingut en betacarotè, que en entrar en l’organisme es transformen en vitamina A i vitamines del grup B2. Per això, és ideal per prevenir l’aparició de malalties degeneratives i cròniques.

Afegeix-lo a les teves amanides o truites, fes broquetes, emplena’l de brandada de bacallà, per a aconseguir preparar un plat apetitós amb aquest aliment tan verd i amb una forma tan peculiar.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.