1 Envàs de vidre amb 190 g/pes net de bonítol, 125 g/pes escorregut.
Cobert amb oli d’oliva.

6,60 


També anomenat Tonyina Blanca. Es el peix de millor qualitat de la familia de les tonyines, i a l’estiu s’acosta en grans grups al Cantàbric on es captura en l’anomenada “costera del bonito”. Es caracteritza per la seva carn blanca, un sabor exquisit i una textura més suau que la resta de tonyines.
Per l’elaboració del bonítol utilitzen els lloms perfectament nets, els coloquen manualment un a un dins l’envàs de vidre, i ho omplen amb oli d’oliva especialment seleccionat.
Dels bonítols del Nort, la casa de Conserves Serrats aprofita els lloms, el “cogote” i la ventresca.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.