Llauna de musclos en escabetx amb 6/8 peces en envàs metàl.lic.
120 g/pes net i 70 g/pes escorregut

5,95 

85 €/kg -


El punt de partida per la seva elaboració consiteix en la selecció de les millors materies primes. Conserves Serrats obté el musclo de les Ries Gallegues en el seu moment òptim i quan han arribat al seu tamany desitjat. Només es comercialitza el musclo gran que necessita més temps per madurar.

Els altres factors com la cuidada elaboració de la salsa en escabetx, la seva quantitat justa en la llauna, i una inmillorable manipulació, neteja i colocació dels musclos per mans expertes, fan que els musclos en escabetx de Serrats siguin un producte exquisit i amb un inmillorable presentació: musclos grans, perfectament nets, brillants i sabrosos.

El seu consum aporta un interessant percentatge de proteïnes (20.15 g per cada 100 g) que els fa especialment recomanables en dietes esportives. Els musclos en escabetx poden fer-se servir en cents de receptes de peix i són per si mateix un excel.lent aperitiu.

Seleccionen peces grans de la millor qualitat, les llaunes de musclos en escabetx de Conserves Serrats són una peça delicatessen amb un aroma de mar i el sabor en escabetx tradicional.