Envàs amb 125 g

2,90 


Descobreix el gust exclusiu de la recepta especial de patates xips premium amb tòfona negra d’estiu autèntica.
Deixa’t seduir per la seva fragància intensa i aromàtica, amb notes dolces i afruitades, que convertiran qualsevol aperitiu en un plaer per als sentits.
A Torres seleccionen patata agria de gran calibre, cultivada als millors camps de conreu de la Península Ibèrica, amb els que porten treballant més de 30 anys, on l’altitud i les condicions meteorològiques i geològiques, els permeten obtenir una matèria prima d’excel•lent qualitat per assegurar la millor patata fregida.
No conté gluten ni traces de cacauets o altra fruita seca de clofolla. No conté lactosa ni ous.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.