Llauna de sardines amb 12/15 peces.
118 g Pes net i 80 g Pes escorregut.

3,30 


Conserves Serrats presenta les seves sardines en llauna de 120 g, i cobertes d’oli d’oliva especialment seleccionat al que afegeixen un toc de bitxo.

Seleccionen les millors materies primeres. Les sardinetes fresques, peces petites i de gran qualitat, tallades i sense cap. Es netegen a mà, i es couen al vapor. Més tard són envases en oli d’oliva. El temps entre la captura i la conserva es mínim, de manera que garantitza un producte que manté intacte tota la seva riquesa i propietats.

Amb la seva olor i sabor característic i intens, les sardines de Serrats destaquen pel seu atractiu aspecte platejat i la seva magnífica presentació, perfectament netes, brillants i sabroses, amb una textura suau i molt sucosa.

En els últims anys han adquirit gran fama per ser un aliment d’alt valor nutritiu. Una llauna de sardines en oli d’oliva, conté una alta concentració de vitamina B12, a més d’altres com A, D, K i E. Font important de proteïnes i també de sodi, fósfor, iode i calci. Rica en àcids grasos poliinsaturats (especialment els omega 3) i acid olèic.