Envás de vidre de tonyina de 190 g de pes net i 125 g de pes escorregut.

4,20 


Un cop seleccionats els millors exemplars i passat el procés de cocció, el peix es prepara i s’envasa utilitzant tècniques artesanals. L’habilitat i experiència adquirida a llarg de cinc generacions es part del secret per aconseguir un aspecte i sabor excepcionals, del que fan gala les conserves Serrats.

Per l’elaboració d’aquest pot de tonyina clara, la casa Serrats fa servir el llom de tonyina clara al que s’afegeix oli d’oliva ben seleccionat per l’ocasió, el qual afegeix a la tonyina un sabor i un aroma exclusiu.

Sense al·lèrgens.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.