Llauna de ventresca de 115 g/pes net, i 81 g/pes escorregut

5,05 

56 €/kg -


Filets de ventresca de tonyina clara, seleccionats amb molta cura per Conserves Serrats, coberts amb oli d’oliva i prensats en envàs metàl.lic.

Una vegada seleccionats els millors exemplars i passat un procés de cocció, el peix es prepara i s’envasa fent servir tècniques artesanals. L’experiencia de cinc generacions es part del secret per aconseguir l’aspecte i sabor excepcionals.

Per l’elaboració d’aquesta llauna es fa servir la part de textura més suau i delicada de la tonyina clara. Es la zona situada en la part inferior del peix, la que esta prop del cap, i es sens dubte la més gustosa. Un autèntic luxe dins de les conserves de tonyina clara.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.