Ampolla de 75 cl de vi negre Brunus. Marida de manera ideal amb tota mena de carns, i amb estofats o verdures cuinades a la graella.

*Prohibida la venda de productes alcohòlics per menors de 18 anys.

14,50 

El Brunus negre és un vi que ha estat elaborat pel celler Portal del Montsant. Representa la nova direcció de la D.O. Montsant, definida per una nova frescor i subtilesa.

D’inici, aquest vi de vermellor intensa, es defineix per un aroma de flors de primavera i fruits (cireres i nabius) amb uns tocs minerals. A la boca denota tocs lleugers i fumats amb un bon equilibri de delicadesa i intensitat.

Marida de manera ideal amb tota mena de carns, i amb estofats o verdures cuinades a la graella.

Vi negre amb Denominació d’origen Montsant.

Varietat: Garnatxa i Carinyena.

Alcohol: 14% vol. Al·lèrgens: SULFITS.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.