• Castell del Remei Gotim Bru 2018 - 75CL-0

Ampolla de 75 cl de vi Castell del Remei Gotim Bru. Amb denominació d’origen Costers del Segre, té un bon maridatge amb embotits, arrossos i aperitius.

*Prohibida la venda de productes alcohòlics per menors de 18 anys.

8,90 

El Castell del Remei Gotim Bru (2018) és el vi més il·lustre dels cellers Castell del Remei, i es pot definir pel seu equilibri: De personalitat jove i avantguardista com clàssic i amb arrels. Un vi que barreja potents varietats (com el garnatxa, l’ull de llebre, el Sirà o el Cabernet sauvignon) conreades sota la frescor del clima de la Conca del Segre, les quals es fermenten en acer inoxidable abans de passar 10 mesos en bótes de roure americà i francès.

El seu aroma és potent i complex, marcat amb unes notes de fruit vermell confitat i uns lleus records lactis, torrats i d’espècia dolça. El recorregut a la boca és àcid però fresc i molt persistent, deixant anar records de fruits secs.

Un vi que té un bon maridatge amb embotits, arrossos i aperitius.

 

Vi negre amb Denominació d’origen Costers del Segre.

Varietat: Garnatxa, Ull de llebre, Sirà i Cabernet sauvignon

Alcohol: 14,5% vol. Al·lèrgens: SULFITS.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.