Ampolla de 75 CL de vi elaborat amb raïm seleccionat de Merlot, Cabernet Sauvignon i Tempranillo de diferents collites de la finca de Sumarroca.

Combina amb formatges (semicurats) o carns, especialment vermelles.

*Prohibida la venda de productes alcohòlics per menors de 18 anys.

5,35 

El Sumarroca Nostrat Noir de Noirs (abans conegut com Clàssic Negre) té una singularitat que el fa diferent, i és que és una combinació personal d’aquests cellers amb diverses varietats de raïm que es poden trobar al Penedès com el tempranillo, cabernet Sauvignon, merlot i ull de llebre.

És interessant buscar en el seu aroma els records de fruits vermells i matisos balsàmics o de lavanda entre altres. A la boca presenta unes sensacions que evidencien la joventut del seu raïm, ben equilibrades amb l’acidesa i frescor evidents.

Pot combinar amb formatges (semicurats), embotit, arrossos o pastes. Les carns, especialment vermelles, mariden bé amb aquest vi.

És un vi negre amb Denominació d’Origen del Penedès.

Varietat: Combinació de tempranillo, merlot i  ull de llebre amb cabernet Sauvignon.

Alcohol: 13,50% vol. Al·lèrgens: SULFITS.

 

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.