Ampolla de 75 cl de vi Blanc Abadal Picapoll. Marida amb mariscos i peixos blancs o blaus, tot i que també pot acompanyar una bona amanida.

*Prohibida la venda de productes alcohòlics per menors de 18 anys.

12,50 

L’Abadal Picapoll és un vi dels cellers Abadal que representa l’aposta pel raïm de tipus Picapoll, autòctona del Pla de Bages i quasi extingit. De raïms conreats sota un clima mediterrani amb influència del continent, és un vi fresc i lleuger que equilibra notes de fruita (pinya i aranja) amb florals (gessamí i albercoc) i presenta un final llarg a la boca.

Marida amb mariscos i peixos blancs o blaus, tot i que també pot acompanyar una bona amanida.

És un vi blanc amb Denominació d’Origen del Pla de Bages.

Varietat: Picapoll.

Alcohol: 12,50% vol. Al·lèrgens: SULFITS.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.