Ampolla de 75 cl de vi negre Ricardo Dumas Selección. Un vi de la Ribera del Duero, complex, que marida amb la vedella ben cuinada, el pollastre i la pasta.

*Prohibida la venda de productes alcohòlics per menors de 18 anys.

11,50 

El Ricardo Dumas Selección és un vi modern i arrelat al seu entorn (Ribera del Duero). Un producte millorat generació rere generació gràcies a l’aprenentatge continuat i tot l’esforç.

El resultat és un vi complex, amb un aroma que és un bon exemple de combinació de fruits negres i vermells amb espècia i també notes de fusta. Després, a la boca es presenta amb potència i elegància, ampliant cap al final les sensacions inicials del seu aroma.

El que millor pot maridar amb aquest vi es la vedella ben cuinada, el pollastre i la pasta.

Vi negre amb Denominació d’origen la Ribera del Duero.

Varietat: 100% negre fi.

Alcohol: 14% vol. Al·lèrgens: SULFITS.

D’acord amb el Reglament UE 1169/2011, per conèixer la composició i els possibles al·lèrgens d’algun producte, si us plau envieu un email a info@carnescofetacasa.com, especificant clarament el producte del vostre interès.

La informació sobre composició dels productes (ingredients) així com la informació nutricional dels mateixos que apareix en aquesta web pot ser modificada pels fabricants, per la qual cosa Ulabox no es fa responsable de les diferències que es puguin produir respecte de la informació que figuri físicament declarada al propi producte.